A Thor 2 vagy a Vasember 3 a legrosszabb MCU film? A Twitteren dúl a vita

Azok, akik arra kényszerültek, hogy az elmúlt napokat, esetleg heteket az otthonukban töltsék, alighanem mostanra egy kissé nyomasztónak érezhetik a bezártságot. 

Persze rengeteg kulturális intézmény, könyvkiadó, film- és videojáték forgalmazó tett ingyenesen elérhetővé néhány tartalmat, így ez az időszak talán pont alkalmas is arra, hogy egyúttal egy kicsit “leporoljuk” régi kedvenceinket. Talán nem is véletlen, hogy sokan rendeztek egy jó kis MCU maratont, újranézve ezeket a filmeket pedig el is lehet gondolkodni azon, hogy melyek is az erősebb és a gyengébb pontjai a Marvel filmes univerzumának.

Abban talán a legtöbben egyet is értenek, hogy a tavaly áprilisban mozikba került Végjáték kétségtelenül a franchise egyik legkiforrottabb darabja szinte minden tekintetben. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy bizony olykor ne követtek volna el kissebb botlásokat a Marvelnél, ám a napokban kirobbant vita azt is bizonyítja, hogy ez egyszerűen csak nézőpont kérdése.

Valóságos bejegyzés áradat kerekedett ugyanis a Twitter, amelyben felhasználók jórésze egymást próbálja meggyőzni, hogy épp a Vasember 3, esetleg a Thor: Sötét világ a leggyengébb Marvel film, ami eddig napvilágot látott, akadtak persze olyanok is, akik A hihetetlen Hulkot emelték ki a filmszéria leggyengébb darabjaként.