A Tőrbe ejtve 2 a legjobban várt folytatásfilm?

Noha a hazai mozikban január másodikán debütált Rian Johnson filmje, a Tőrbe ejtve, kétségtelenül a tavalyi év egyik legnagyobb filmes sikerének a nemzetközi piacon.

Johnson rendezése közel 300 millió dollárt hozott a konyhára, és már közvetlenül a bemutató után találgatások merültek fel azzal kapcsolatban, hogy elkészülhet a második rész. Maga Johnson is elhintett korábban néhány apró információt, hogy dolgozik a forgatókönyvön, az elmúlt hónapok alatt beállt kényszerszünet és karantén alatt pedig jó eséllyel haladhatott is a szkripttel. Noha meglehetősen nagy csend övezi a Tőrbe ejtve 2 feltételezhető előkészületeit, a mozirajongók mindenesetre nem feledkeztek meg róla, mindezt pedig a Discussing Film felmérése is jól reprezentálja.

A magazin a közelmúltban végzett egy felmérést a Twitteren, amely során arra buzdította a követőit, hogy nevezzék meg azt a három folytatást, amelyet a legjobban várnak a jövőben. Mondani se kell, hogy a legnagyobb várományosok között ott van az Aquaman 2, Pókember 3, Gyilkos Halloween, Venom 2 stb., ugyanakkor a Tőrbe ejtve 2 is egészen szépen szerepelt e tekintetben, amely azért is kellemes meglepetésnek számít, hiszen a mezőny jól láthatóan szinte nagyköltségvetésű közönségfilmből áll.

Egyelőre persze kérdéses mikor lehet majd bármit is tudni a Tőrbe ejtve folytatásának munkálatairól, bár Johnson kétségtelenül nem hozza majd vissza teljes színészgárdát, így a Daniel Craig által alakított Benoit Blanc egy teljesen új rejtéllyel néz majd szembe.