A Trónok harca alkotóinak sci-fije a Netflixen: 'Az egyik legjobb dolog, amit valaha láttam', mondta a közelgő sorozat sztárja (előzetes)

A Netflix A 3 test-probléma című sorozatában többszörös Trónok harca-reunionra kerül sor!

Nem csak hogy az ikonikus sorozat showrunnerei, David Benioff és D.B. Weiss felelnek a 2024-ben induló sci-fi sorozatért, de a Trónok harca három színészét is hozták magukkal új projektjükbe: John Bradley (Samwell Tarly), Jonathan Pryce (Főveréb) és Liam Cunningham (Tengerjáró Davos) is A 3 test-probléma fedélzetén vannak már.

Utóbbi pedig máris rendkívül lelkesen nyilatkozott Benioff és Weiss új sorozatával kapcsolatban.

Mint Liam Cunningham a Collidernek adott interjújában (a Demeter utolsó útja című új filmje kapcsán) elárulta, nem olvasta sem George R. R. Martin A jég és tűz dala című regényeit, amelyeken a Trónok harca-, sem Cixin Liu Trisolaris-trilógiáját, amelyen A 3 test-problémán alapul.

Ez azonban egyáltalán nem probléma, mondta Cunningham a Collidernek, mert David Benioff nagy rajongója a könyveknek, és ennek megfelelően amúgy is sokkal többet tud róluk. Cunningham azt is elárulta, hogy teljes mértékben megbízik Benioffban és Weissben, ezért mindent azonnal ejtett, amikor le akarták szerződtetni őt új sorozatukhoz.

A színész ekkoriban előrehaladott tárgyalásokat folytatott egy másik projektről, de aztán a Trónok harca készítőinek kedvéért lemondta azt.

JOBB, MINT SHAKESPEARE?

De miért hagyott ott mindent Cunningham, hogy ismét a GoT showrunnereivel dolgozhasson?

"Mindig a forgatókönyvek minőségén múlik minden, és ez a legjobbak közé tartozik, amit életemben láttam. És mindezt annak ellenére, hogy másfél évig a Royal Shakespeare Company [Shakespeare műveire szakosodott színházi társulat] munkatársa voltam." Nagy dicséret ez egy Shakespeare-színésztől.

Valószínűleg a jövő év elején számunkra is kiderül, hogy a sorozat valójában mennyire jó. A Netflix jelenleg 2024 januárjára tervezi a bemutatót. Alább láthatjátok a frissen befutott magyar trailert! Mit gondoltok, várós lesz?

dráma | fantasy | kaland

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»