64 Horror Park  (2018)

A CBS Film és a Lionsgate új horrorral támad idén szeptemberben – pont időben a szokásos halloweeni horrorifőszak elején. A Horror Parkhez most új poszter és trailer is érkezett, amiben egy hatalmas, maszkos ember követ egy csapat fiatalt végig egy vidámparkon.

A film alaptörténete szerint az egyetemista Natalie hazaugrik meglátogatni gyerekkori jóbarátját, Brooke-ot és szobatársát, Taylort – és barátjaikkal együtt elmennek a Hell Festre, egy hatalmas, horror-tematikájú vidámparkba, ahol mindenki azon dolgozik, hogy a látogatók a lehető legrémültebben távozzanak.

Ám az ijesztgetés nem mindenkinek csak munka: a tömegben egy maszkos sorozatgyilkos vadászik áldozatokra, és a rémült, de az egészet csak látványosságnak és szórakozásnak felfogó közönség előtt végez velük. A gyilkos érdeklődése hamar Natalie és barátai felé fordul, akik rájönnek ugyan arra, hogy ez nem játék, senki sem hisz nekik. A hullák csak szaporodnak, ők pedig minden elkövetnek, hogy élve tudjanak távozni a vidámparkból.

A filmet Gregory Plotkin rendezte, a szereplők pedig Tony ToddAmy ForsythBex Taylor-KlausReign EdwardsChristian B. JamesRoby AttalMatthew Mercurio – és majdnem mindegyiküknek van már a zsánerben tapasztalata, így biztos, hogy egy profin kivitelezett, centire kimért, precíz mészárlós filmet kapunk majd, egy kis modern csavarral.

Nézd meg a film előzetesét itt: