A világ összes pénze előzetes: Kevin Spacey-t leváltotta Christopher Plummer

Alig két hete számoltunk be arról, hogy Christopher Plummer ugrik be Ridley Scott filmjébe, máris itt az új előzetes.

Kevin Spacey zaklatási botránya miatt elmaradt A világ összes pénze díszbemutatója,  a stúdió pedig húzott egy extrémet, és bejelentette, hogy újraforgatják Spacey jeleneteit Christopher Plummerrel. Akkor azt írtuk, hogy eléggé sietniük kell, ha tartani akarják a határidőket, de azt nem gondoltuk volna, hogy ilyen tempót tudnak produkálni. Ugyanis máris itt A világ összes pénze előzetese Plummer részvételével.

Gladiátor és Szárnyas fejvadász rendezője, Ridley Scott ezúttal a világ leggazdagabb és legfukarabb emberének sztoriját viszi vászonra, aki még elrabolt unokájáért sem volt hajlandó pénzt kiadni. Szeretet vagy pénz? A milliárdos számára a válasz egyértelmű. Az izgalmas krimiben olyan zseniális színészek játsszák a főszerepet, mint Michelle Williams és Mark Wahlberg.

A világ összes pénze az eredeti tervek szerint január 4-én debütált volna a hazai mozikban, de a hazai forgalmazó végül január 25-re módosította a premierdátumot.

dráma | életrajzi | krimi | misztikus | thriller

A négyszeres Oscar-díj jelölt rendező, Ridley Scott filmje. A 16 éve John Paul Getty aranyéletét éli Rómában. Megteheti, hiszen ő az unokája, a világ leggazdagabb emberének, az... több»