Evan Peters valószínűleg hamarosan a csúcsra érhet filmes karrierjében, a fiatal színész korábban az X-Men filmekben alakította Quicksilvert, a Marvelnél azonban hatalmas dobásként behozták őt az MCU-ba a jelenleg futó WandaVízióban.

Egyelőre persze kérdéses, hogy Pietro Maximoff sztorija miként is alakul a Marvel filmes univerzumában, bár a karakter sosrsa az Ultron korában tragikus fordulatot vett, ezen a ponton persze azt is fontos megjegyezni, hogy a filmben Quicksilvert Aaron Taylor-Johnson formálta meg, így éppen emiatt is izgalmas a fenti koncepció.

Visszatérve Evan Petersre: egy igencsak izgalmas híresztelés látott napvilágot a napokban, miszerint a jövőben ő alakíthatja majd a kultikus Ace Venturát egy esetleges reboot/folytatás esetén. Bár a hír egyelőre nem került megerősítésre, a GianFreakinRobot magazin mindenesetre ugyanarra a forrásra hivatkozik a pletyka kapcsán, amely belengette azt is, hogy a Don Cheadle által alakított Hadigép visszatér A Sólyom és a Tél Katonája szériában, illetve Thanos karakterével is találkozhatunk még a jövőben az MCU-ban.

Evan Peters mint Quicksilver a WandaVízióban.

Bár a legtöbben valószínűleg továbbra is Jim Carrey-t látnák szívesen Ace Ventura szerepében, erre valószínűleg aligha kerülhet sor a jövőben, hiszen a színész igencsak sűrű időszak előtt áll.