A tavalyi év igencsak hangos volt Vin Diesel és Dwayne Johnson csörtéje miatt, a két szupersztárról ugyanis köztudott, hogy nincsenek túl jó viszonyban egymással.

Ezt az ellentétet némileg Diesel igyekezett helyrehozni azzal, hogy egy instaposztban felkérte Johnsont, hogy térjen vissza a Halálos iramban 10-ben, azonban a bejegyzés nem kis port kavart, többek szerint ugyanis Diesel egyszerűen lekezelő hangnemet ütött meg az üzenetében. Johnson végül visszautasította a meghívást, saját elmondása szerint pedig sokkal inkább a Hobbs és Shaw spin-offra szeretne koncentrálni.

A közelmúltban felröppent a hír, hogy a tizedik részhez egy másik nagyágyút sikerült castingolni, Jason Momoa személyében. Mostanra viszont számos találgatás merült fel Momoa személyével kapcsolatban, sokak szerint ugyanis Diesel így kívánt bosszút állni Johnsonon, hiszen A Szikla egy korábbi interjúban már elmondta, hogy szívesen dolgozna együtt a Trónok harca sztárjával, sőt azt is elárulta, hogy annak idején igyekezett meggyőzni őt arról, hogy vállaljon szerepet a Hobbs és Shawban, amelyet elfoglaltsága miatt Momoa visszautasított.

Ennek fényében Jason Momoa aligha bukkanhat majd fel a spin-offban, hiszen jó eséllyel a Halálos iramban egy újabb főgonoszát alakítja majd a lezárásban. Jason Momoa egyébként az idén decemberben debütáló Aquaman 2-ben, Dwayne Johnson pedig a nyáron megjelenő Black Adamben lesz látható.

akció | kaland

Luke Hobbs az amerikai Diplomata Biztonsági szolgálat főnöke, Deckard Shaw pedig egykori brit elit kommandós, és veszettül utálják egymást. Ám most mégis közösen kell... több»