Tegye fel a kezét az, aki nem hatódott meg azon, ahogy Tony Stark története lezárult a Bosszúállók: Végjátékban!

Anthony Russo és Joe Russo rendezése bizony tartogatott felemelő és szívfacsaró pillanatokat, ám az, hogy örökre búcsút kellett intenünk az MCU legikonikusabb karakterétől, igencsak felfoghatatlannak bizonyult annak idején.

A Robert Downey Jr. (galériánkban) által megformált Vasember hatalmas karakterfejlődésen ment keresztül tíz év alatt, így talán kevésbé is meglepő, hogy a színész számára is meghatározó szereppé vált a karrierjében.

A The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe adásában azonban arra is fény derült, hogy maga Robert Downey Jr. sem bírta visszatartani a könnyeit, miután kiderült, miként is teljesíti be Tony a sorsát.

“Ahogy megérkeztünk a katarzishoz, úgy Robert is elérzékenyült és sírva fakadt” - mesélte Joe Russo. “Amikor a végéhez értünk, csupán annyit mondott, hogy ez ‘Fantasztikus’. Ekkor már tudtuk és éreztük, hogy mit kell csinálnunk” - tette hozzá a rendező.

akció | kaland | sci-fi

Thanos (Josh Brolin) betartotta az ígéretét, végrehajtotta a tervét és megsemmisítette az univerzum felét. A Bosszúállók tehetetlenek, a Földön eluralkodott a káosz. Amerika... több»