Amy Adams azt hiszi, hogy kutyává fog változni

Bármennyire is bizarrul hangzik, Hollywood egyik legkeresettebb színésznője, Amy Adams készen áll arra, hogy kutyává változzon, legalábbis a Nightbitch című produkcióban vállalt szerepe erejéig.

Hamarosan debütál ugyanis Rachel Yoder azonos című regénye, amelynek már most sikerült megszerezni a megfilmesítési jogait, így egyidejűleg zajlanak a projekt előkészületei. Adams egy kismamát alakít majd a történetben, akin nem sokkal a szülés után egyre komolyabban eluralkodik az az érzés, hogy rövidesen kutyává változik.

Noha a teljes szinopszis egyelőre nem ismert, annyi már tudható a sztoriból, hogy a gondok először csakugyan egy macskával kezdődnek majd, rövidesen pedig teljesen elszabadul a pokol.

Yoder producerként is részt vesz a munkálatokban, a Annapurna stúdió egyébként korábban már számos alkalommal dolgozott együtt Adamsszel, aki korábban a The Master, A nő, és az Amerikai botrány produkcióban is szerepelt.

A Nightbitch premiere egyelőre ugyan nem ismert, a közeljövőben várhatóan azonban gyakrabban is hallhatunk még a film előkészületeiről.