65 Annabelle 3  (2019)

Micsoda szerencse, hogy James Wan nosztalgikus alkat! A rendező-producer nyakig van a munkában: nyáron Ausztráliában kezdik forgatni a Mortal Kombat új megfilmesítését, és valószínűleg nem bújhat ki sikeres pályája eddigi legnagyobb dobása, az Aquaman folytatásának megrendezése alól sem, miközben továbbra is ő irányítja a Démonok között-univerzum egyre összetettebb rendszerét (hisz jön a Démonok között 3, és az Annabelle-ek után Az apáca is folytatódik, és bevezetnek egy új rémet, a Görbe embert).

De mégis, a szíve visszahúzza az eredethez, és nagyon szeretne megint Démonok között-et rendezni. A harmadik rész jelenleg zajló forgatását nem ő irányítja, de ami késik, nem múlik.

– Igazából nagy élmény számomra, hogy újabb és újabb fiatal rendezőkkel dolgozhatok – nyilatkozta a rendező-producer, akinek minden arannyá válik a kezében. – És eddig trilógiát még sosem rendeztem, két rész után mindenből kiszálltam. Talán a Démonok között-tel kivételt teszek, és előbb-utóbb újra rendezek egy részt: imádtam csinálni, és én soha nem zárok ki semmit. Ahol démonok vannak, ott bármi megtörténhet…

A Démonok között franchise legújabb filmje, az Annabelle 3 már a mozikban!

IC Press