FRISSTÍTVE: Ryan Kiera Armstrongtól bocsánatot kért az Arany Mála, és törölték a jelölését a "Legrosszabb színésznő" kategóriában. A színésznő mindössze 11 éves volt a film forgatásakor. Az Arany Málna társalapítója eleinte azt mondta, hogy a Ryan jelölése miatti visszatetszés "túlzó" volt, de úgy tűnik, megváltoztatták a véleményüket, ugyanis törölték a jelölését , és a kijelentették, hogy a jövőben nem jelölnek 18 év alatti színészeket vagy filmeseket.

Az anti-Oscarként ismert díjátadó már bejelentette a jelöltjeit, és az egyikük miatt most áll a bál a közösségi médiában.

Az anti-Oscarként is emlegetett Arany Málna-díj az év legrosszabb filmes alkotásait ‘díjazza’, és a napokban be is jelentették a jelölteket. Idén komoly kritika érte a szervezőket, ugyanis egy 13 éves kislányt is jelöltek a legrosszabb színésznőnek.

Ryan Kiera Armstrong (galériánkban) a 2022-es a Tűzgyújtóban, Drew Barrymore '84-es filmjének remake-jében játszott, aki az alakításával nem igazán győzte meg az Arany Málna szavazóit.

Julian Hilliard, a 11 éves színész, aki WandaVízióban Wanda egyik gyermekét alakította, a Twitteren kritizálta a dolgot.

"Az Arany Málna már így is kicsinyes és színvonaltalan, de egy gyereket jelölni egyszerűen visszataszító és helytelen. Miért tennénk ki egy gyereket a zaklatás vagy még rosszabb veszélyének? Légy jobb" - tweetelte Hilliard.

Hilliard válaszolt egy közösségi média felhasználónak is, aki azt mondta neki, hogy az Arany Málna csak egy "vicc": "Nem. Nem, ha egy gyerekről van szó. Ez a vicc negatív hatással lehet. Átlépték a határt" - írta.

dráma | horror | sci-fi | thriller

Stephen King kultikus regényének legújabb adaptációja. Egy fiatal pár évekkel korábban egy külünös gyógyszerkísérletben vett részt, és bár magukon nem tapasztaltak... több»