Csütörtöktől a mozikban James Mangold (Börtönvonat Yumába, Logan - Farkas) Oscar-esélye filmje,  Az aszfalt királyai Matt Damon és  Christian Bale főszereplésével. A kritikuskedvenc film Ford és Ferrar párharcáról a fesztiválszezon egyik legnagyobb esélyese, most pedig előtted is nyitva áll a lehetőség, hogy az első között lásd a produkciót a Mafab és a Kultik Mozihálózat jóvoltából.

91 százalékon áll a Christian Bale  és Matt Damon főszereplésével forgatott Az aszfalt királyai a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon, James Mangoldot pedig máris a legjobb rendező Oscar-díjának egyik legnagyobb várományosaként emlegetik. Te is szeretnéd az első között látni a filmet? Mondjuk a részleteket! 

Ha Te sem szeretnél lemaradni a filmről, akkor nincs más dolgot, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdető Facebook poszthoz kommentben, hogy kivel mennél el a vetítésre, és automatikusan bekerülsz a szerda déli sorsolásba (2019. november 13.). A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot.

Mostantól pedig a vidéken élők előtt is megnyílik az esély a játékra, ugyanis a mozijegy országosan a Kulti Mozihálózat bármelyik mozijában beváltható (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik SkyCinema (időszakos, tavasztól-őszig), Kultik Szenes, Kultik Vásárhely).

James Mangold rendezésében készülő Az aszfalt királyai csütörtöktől a mozikban!

Sok szerencsét kívánunk!

https://media.kg-portal.ru/production/fordvsferrari/fordvsferrari_2o.jpg