Gőzerővel forog a Joker folytatása, Joaquin Phoenix pedig újra hatalmas változáson ment keresztül a főszerep kedvéért.

A színész legutóbb Bronxban sikerült lencsevégre kapni, ahol igencsak megviseltnek tűnt a karaktere. Phoenix ezúttal szürke bőre szabott zakót viselt, amelyet csupa por borított, Lady Gagát ezúttal viszont nem látták a forgatáson tartózkodni.

Phoenix egyébként egy hónappal korábban ugyanezt a zakót viselte egy másik forgatási helyszínen, így vélhetően a film egyik összetettebb szekvenciáján dolgozhat a stáb, egyelőre pedig azt sem lehet tudni, hogy mennyi is lehet még hátra a munkálatokból.

A 2019-ben mozikba került Joker bő 1 milliárd dollár bevételt hozott világszerte a mozikban, és bár eleinte Todd Phillips elutasította, hogy csinálnak folytatást, a rendező végül maga közölte a nyilvánossággal, hogy Folie a Deux munkacímen fut majd a projekt.

A Joker 2 a tervek szerint 2024 októberében debütál majd a további szerepekben pedig Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Jacob Lofland, Slaine és Harry Lawtrey lesznek láthatók.

87 Joker  (2019)

dráma | krimi | thriller

Eszelős, veszedelmes, kissé mulatságos. Vajon mi vezetett oda, hogy a sikertelen stand-up komikusból pszichopata gyilkos, Batman főellensége váljon? Todd Philips szenzációs... több»