Avatar: A víz útja - Megérkezett a végső filmelőzetes

Több mint egy évtizeddel az Avatar premierje után idén visszatérünk Pandorára. Befutott az Avatar: A víz útja legújabb és egyben utolsó filmelőzetese.

Teljes pompájában látható a James Cameron rendezésében bemutatásra kerülő Avatar: A víz útja teljes előzetese,mely újra bemutatja az első filmben feltárt lenyűgöző világot. Azt rögtön leszögezhetjük, hogy ez a film egészen elképszető vizuális megvalósítást kapott, most már csak a történeten múlik minden. 

A folytatás címének megfelelően először merülünk el Pandora tengerében, ahol vízi akciók, különös lények és a nagy kékségben zajló csaták ígérete vár minket. Láthatjuk Sam Worthington Jake Sullyját és Zoe Saldana Neytirijét is, akik mostanra szülők lettek, és akárcsak az előző filmben, itt is hibátlan CGI, realisztikus digitális tájak és lélegzetelállító képek követik egymást.

A film december 15-én érkezik a hazai mozikba. Az új előzetest idelent nézhetitek meg.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»