Pikáns, erotikus, túlfűtött jelenetekből 2022 első felében is akadt pár, mind a mozivásznon, mind a sorozatok világában. Ezek közül mutatjuk a szerintünk arra legérdemesebb pillanatokat. Ha pedig megjött a kedvetek, szemezgessetek toplistánkból, amiben a legjobb erotikus filmekből készítettünk egy best of válogatást! 

#5

dráma | romantikus

Netflix

Mary asszony egy gróf lánya, aki hozzáment egy kereskedőhöz, ami botrányt okozott a családjában. Most visszatér Londonba saját lányaival, hogy szembenézzen a múltjával, ami... több»

A Bridgerton újra az ellenségekből szerelmesekké váló ismert toposzra épített, hogy feltüzelje a 2. évad lassú szexuális feszültségét, és hát... ez kevéssé működött, úgy a közönség, mint a szerelmespár számára. Anthony Bridgerton vikomt (Jonathan Bailey) és Kate Sharma (Simone Ashley) egyszerűen ki nem állhatják egymást, mégis nyilvánvaló a kémia közöttük. Ez olyan kényes helyzetekbe sodorja őket, mint egymás kihúzása egy sárgödörből, méhcsípés utáni kebelérintés, indiszkrét szaglászás illatnyomokból, és Anthony és Kate húga, Edwina (Charithra Chandran) az esküvőjének tönkre tétele, mert az "ellenségek" egyszerűen nem bírnak magukkal. De az 5. epizódban megérkezik az évad legszexibb pillanata: Miután megpróbálja lefújni az Edwinával való esküvőjét, Anthony egyenesen az érkező Kate-t bámulja: "Te vagy a létezésem csapása... és minden vágyam tárgya". Még csak nem is csókolóznak, mégis ez talán a legdögösebb jelenet, amit Bridgerton-ban eddig láttunk. Semmi fizikai érintés, csak intenzív vágyakozás.
#4

dráma | romantikus | vígjáték

Cinego | HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Julie egyre jobban elveszve evickél az élet tengerén, miközben a valód szerelmet keresi. A fiatal nő életének négy évét ismerhetjük meg, ahogy megpróbálja megtalálni és... több»

A világ legrosszabb embere című film középpontjában számos kérdés áll: Ki vagyok én? Mit kezdek az életemmel? Rossz ember vagyok? Mit akarok valójában? Ez az, ami állandóan foglalkoztatja Julie-t (Renate Reinsve), aki folyamatosan kitalálja, majd újra kitalálja magát a karrierje és a szeretői révén. Miután elhagyja jelenlegi kedvesének, Akselnek a könyvbemutatóját, ahelyett, hogy hazamenne, egy esküvői partin köt ki. Julie berúg mások italától, orvosnak adja ki magát és flörtöl egy idegennel. Mindketten kapcsolatban élnek, így folyamatosan tesztelik a határait annak, hogy mi számíthat megcsalásnak. Megosztják az italokat, egymás hónalját szagolgatják, cigarettafüstöt lehelnek egymás szájába. Van harapdálás, nevetés, és még pisilnek is egymás előtt. Mire mindketten hazatántorognak, már majdnem hajnalodik. Nem cserélnek elérhetőséget, de te tudod, hogy bár nem lépték át a láthatatlan határt, amit maguknak állítottak, de így is túl messzire mentek.
#3

82 Minx  (2022)

(3)

vígjáték

Az 1970-es évek Los Angelesében egy komoly fiatal feminista összefog egy olcsó kiadóval, hogy létrehozzák az első női erotikus magazint. több»

Sok tévérajongó a New Girl bolondos, imádnivaló Nick Millereként látott Jake Johnsonért rajong, de az HBO Max Minx című filmjében nyújtott alakítása ezeket a fanjait sem hagyja majd szárazon. A '70-es években játszódó vígjátékban a színész Dougot alakítja, egy az üzlethez félig-meddig értő pornómagazin-kiadót, akinek végső soron arany szíve van, de a pénzre is nagyon fáj a foga. Doug olyan férfi, aki tudja, mit akar, és bőrnadrágban, kigombolt paisley felsőkben, kilógó mellszőrzettel köt üzleteket - az ő alakítása magabiztosságot és szexepilt sugároz. Bármikor a képernyőre kerül, lopja a showt, de ez a vonzerő a 7. epizódban csúcsosodik ki, amikor megcsókolja üzleti partnerét, Tinát (Idara Victor). Azok, akik emlékeznek az ikonikus első csókjára Zooey Deschanel Jessével a New Girlben - minden idők egyik legjobb tévés csókja -, tudják, hogy a "csók" itt még enyhe kifejezés lenne. Egy olyan ölelést látunk kettejük közt, mintha a világnak lenne épp vége, és az egyetlen dolog, ami megmentheti őket, az egy szenvedélyes csók. Úgy látszik, a jelenet máris vírusként terjed, hiszen Johnson az egyetlen férfi, aki tudja, hogyan lehet egyetlen öleléssel megállítani az időt és a teret.
#2

66 Az Északi  (2022)

(26) (14)

akció | dráma | fantasy | kaland | thriller | történelmi

SkyShowtime | Telekom TVGO

A 10. század Izlandján járunk, amikor egy fiatal herceg bosszút esküszik apja halála után. A férfi nem nyugszik, amíg meg nem találja a gyilkosokat, és meg nem fizet a... több»

Attól a pillanattól kezdve, hogy Anya Taylor-Joy Olgája felcsempészi Alexander Skarsgård Amleth-jét egy hajóra, amely az apját megölő Fjölnir által uralt földre szállítja, a szexuális feszültség tapintható kettejük közt. Olga azonnal átlát Amleth álcáján - ő nem rab, akit rabszolgának szántak -, és onnantól kezdve össze vannak kötve. A nő a férfi szövetségese lesz a bosszúhadjáratbanés természetesen a szeretője. Egy éjszaka az erdőben kiteljesedik egymás iránti vonzódásuk. A többi rabszolga éppen orgiát tart, miután Fjölnir és rokonai elhurcolták őket, de Olga és Amleth egymásra várnak. Együtt menekülnek egy félreeső helyre, a tűz fénye átadja helyét a holdfénynek, miközben beteljesedik, amiről tudjuk, hogy meg kellett történnie. Később egy forrásban szerelmeskednek, ahol a háttérben hatalmas vízesés zubog. Az Északi a vikingek sorsról alkotott elképzeléseire támaszkodik. A szex sorsszerű és forró.
#1

83 Pam és Tommy  (2022)

(4) (2)

dráma | életrajzi | romantikus

Disney+

Egy kapcsolat történetét követhetjük nyomon, ami még 1995-ben kezdődött, miután két ember viharos románcot követően, 96 óra után összeházasodott. több»

Talán nem ez a legkézenfekvőbb választás a szexszel teli Pam & Tommyból, de tényleg azt hitted, hogy egy beszélő pénisz szexi? Pikánsnak talán mondható Sebastian Stan zseniális pénisz-párbeszéde, de maradjunk csak annál, hogy kicsit legalábbis cringe. Amire mi gondoltunk, az második epizód eleje: Pam (a bámulatos Lily James) a klubban van a barátnőivel, akik esküsznek a rosszfiúkra. Még a Baywatch-os korszaka elején jár, gazdag és ünnepelt, így még egy kör feles vásárlása az egész klubnak sem kottyan meg neki. A klub másik végéből Tommy Lee (Sebastian Stan) smárolását egy másik nővel Pam felajánlása szakítja félbe, és a férfit azonnal magával ragadja a szerelem első látásra fényében fürdő, lenyűgöző szőke. Az este hátralévő része egyike azoknak a varázslatos estéknek, amikor találkozol valakivel, akivel azonnal elragad titeket a kémia. Nem is annyira arról van itt szó tehát, hogy mi nem történik (szex), mint inkább arról, hogy nem tudod, mi fog történni ezután.