Az Egy új remény előzménytörténete lesz az Obi-Wan szólófilm

A Star Wars saga következő epizódja Obi-Wan Kenobi karaktere köré épül majd, de egy biztos: nem eredettörténet lesz. 

A TMZ exkluzív cikket közölt a Lucasfilm következő antológiafilmjéről, és bár a portál információi sokszor csak pletykának bizonyulnak, azért nem érdemes elmenni szó nélkül az információk mellett.

TMZ értesülései szerint a következő film Obi-Wan Kenobi: Egy Star Wars-történet lesz, de a produkció Joshua Tree munkacímen fut majd. A korábbi híresztelésekkel ellentétben azonban a film nem Kenobi eredettörténete lesz, hanem az Egy új remény előzményfilmje. 

A portál már a produkció szinopszisát is tudni véli, eszerint Obi-Wan a Tatooine bolygón titokban figyeli a még gyermek Luke Skywalkert. Azonban amikor elfajul a helyzet a helyi farmerek és a buckalakók, illetve azok kegyetlen vezére között, a jedinek elő kell bújnia az árnyékból.

A rendezői szék sorsa egyelőre nem dőlt el, de a legfőbb esélyesként Stephen Daldryt emlegetik. A forgatás jövő tavasszal veszi kezdetét a londoni Star Wars stúdió falai között forgatják majd, ahol Star Wars: Az utolsó Jedik munkálatai is zajlottak. 

A saga következő része, a Solo: Egy Star Wars-történet jövő héttől a hazai mozikban.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Szállj fel az Ezeréves Sólyomra és utazz egy messzi-messzi galaxisba egy vadonatúj Star Wars-történetben a galaxis legkedveltebb gazfickójával. Vakmerő alvilági kalandok során... több»