Az egyik legsikeresebb Netflix-sorozat sztárja lehet Tarantino utolsó filmjének főszereplője

Úgy tűnik, hogy Quentin Tarantino megtalálta utolsó filmjének főszerepére a tökéletes jelöltet.

A rendező még tavaly márciusban jelentette be, hogy tizedik és egyben utolsó filmje The Movie Critic címmel jelenik majd meg, amelynek cselekménye a hetvenes években játszódik, az előzetes pletykákkal ellentétben ugyanakkor nem női főszereplőről fog szólni.

Korábban ugyanis arról látott napvilágot, hogy a projekt tulajdonképpen Pauline Kael életrajzi filmje lesz majd, ezt a hírt viszont maga Tarantino cáfolta. “"Nem azt mondom, hogy egy róla szóló film nem lenne jó, sőt, talán még jobb is lenne, mint az enyém. De nem róla fog szólni” - jegyezte meg a rendező.

Jelenleg tehát Paul Walter Hauser a legesélyesebb a szerepre, aki egy bizonyos Jim Sheldot alakít majd, mindezt pedig maga Tarantino is megerősítette az ő tulajdonában lévő New Beverly mozi honlapján írt bejegyzésében.

Walter Hauser egyébként korábban olyan produkciókban volt látható, mint a Cobra Kai - A karate kölyök öröksége és a Fekete madár. Tarantino filmjével kapcsolatban ugyanakkor egyelőre nem látott napvilágot bővebb hivatalos információ, a közeljövőben viszont várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.