Az első ember: Ryan Golsing történelmi tettre készül

Hónapokkal az első ízelítő után befutott Az első ember második előzetese. Gosling hivatalosan is bejelentkezett az Oscarra. 

A Velncei Filfmesztiváon debütál Ryan Gosling új filmje, Az első ember, melyet sokan már most a fesztiválszezon nagy esélyeseként emlegetnek, leginkább épp Golsing kapcsán, akit az alakítása és ez a valos történet Neil Armstrong, az emberről aki elsőként lépett egy idegen égitest talajára, akár az Oscarig is elrepíthet. Szerencsére mi sem maradunk le a filmről, mely októberben a hazai mozikba is megérkezik.

A filmet Nicole Perlman, Josh Singer és James R. Hansen forgatókönyve nyomán az Oscar-díjas Damien Chazelle (Whiplash, Kaliforniai álom) rendezi, a sikervárományos produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Ryan Gosling, Kyle Chandler, Jason Clarke, Jon Bernthal, Corey Stoll, Claire Foy és Pablo Schreiber.

Hazai premierdátum: 2018.10.18

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

dráma | életrajzi | történelmi

A Kaliforniai álom után Ryan Gosling és Damien Chazelle ismét együtt dolgozik: ezúttal egy elképesztő és igaz történetet visznek filmre a NASA missziójáról, hogy embert... több»