Ethan Hawke, Mason Thames, Madeleine McGraw, Jeremy Davies és Miguel Mora visszatérnek a sikerfilm folytatásában, a Fekete telefon 2-ben. 

A készülő film a tervek szerint 2025. nyarán kerül a mozikba. A Scott Derrickson által rendezett és C. Robert Cargill-lel közösen írt első film világszerte több mint 161 millió dollárt keresett, ami az alacsony költségvetés mellett egészen parádés teljesítményt jelentett.

Derrickson és Cargill ismét közreműködik a folytatásban. A Fekete telefon 2 nem mellesleg Ethan Hawke és Jason Blum producer kilencedik közös munkája. 

A Fekete telefon cselekményének középpontjában egy fiú állt, aki egy gyilkos korábbi áldozataitól kapott telefonhívásokat. A horror alapvetően jó fogadtatásban részesült, a Rotten Tomatoes-on magas, 81 százalékos értékelést kapott, de a hazai nézők tetszését is elnyerte, akik a mafabon 70 százalékra értékelték.

dráma | horror

SkyShowtime (2023.02.14.)

A hetvenes években járunk egy coloradói kis település külvárosában, ahol egy rejtélyes sorozatgyilkos gyermekeket rabol el.  Következő áldozatai azonban nem hajlandók... több»