Az év filmje? Colin Farrell és Viggo Mortensen hőssé válnak Ron Howard új mozijában, itt az előzetese

Új filmmel jelentkezik az Apollo-13 és az Egy csodálatos elme rendezője, Ron Howard, megérkezett ugyanis a Thirteen Lives előzetese.

A film cselekménye igaz történetet dolgoz fel. 2018-ban 12 kamasz srác és edzőjük közel két hétig csapdába estek Thaiföldön egy barlangban. A történéseket végigkísérte a média, így az egész világ aggódott a sorsukért. Egy búvárokból és szakemberekből álló nemzetközi csapat vállalkozott a megmentésükre, amely persze szintén életveszélyes küldetésnek bizonyult.

Viggo Mortensen, Colin Farrell, Joel Edgerton és Tom Bateman a valós életben Rick Stanton, John Volanthen, Harry Harris és Chris Jewell barlangi búvárokat alakítják, akiknek nagy szerepük volt a mentőakció végrehajtásában.

A csapatot közel másfél kilométeres szakaszon kellett átjuttatni, amely során számos további veszély és rizikó merült fel, a Thirteen Lives ezt az elkeseredett, ugyanakkor reményekkel teli napokat kíséri végig.

A film július 29-én kerül a mozikba, az Amazon Prime Video műsorkínálatában pedig augusztus ötödikétől lesz elérhető.

dráma | életrajzi | thriller

Thaiföldön néhány fiatal srác és edzőjük egy elárasztott barlangban rekedt. A film az ő megmentésükre irányuló küldetést követi nyomon. A 2021-ben megjelent nagysikerű... több»