Befutott Martin Scorsese legújabb filmjének, a Megfojtott virágok előzetese.

Kétségtelen, hogy a Megfojtott virágok az idei év egyik legjobban várt produkciója, amelyet a főszerepet alakító Leonardo DiCaprio is csak mesterműnek nevezett. Scorsese korábban a 2019-ben megjelent Az ír című alkotásával aratott hatalmas sikert, az előzetest elnézve pedig az új projekt is egy epikus történet elbeszélésére vállalkozik.

David Grann azonos című regényének adaptációja az 1920-as években játszódik Oklahomában, ahol az Osage törzs tagjait kegyetlenül meggyilkolják. A 20. század fordulóján az olaj hatalmas vagyont hozott az Osage Nemzetnek, akik egyik napról a másikra a világ leggazdagabb emberei közé kerültek. A gyilkossági esetek az FBI figyelmét is felkeltették, aki nyomozást indítottak az ügyben. A kiérkező nyomozó azonban rövidesen azzal kénytelen szembesülni, hogy egy valóságos darázsfészekbe nyúlt.

A film októberben érkezik a hazai mozikban DiCaprio mellett pedig Robert De Niro, Brendan Fraser, John Lithgow, Jesse Plemons, Nathaniel Arcand és Pat Healy lesznek láthatók a főszerepekben.

dráma | krimi | misztikus | thriller | történelmi | western

Az USA az 1920-as években. Oklahoma államban, az Osage Nemzet területén rengeteg olajat találtak, ami az ott élő indiánokat nagyon gazdaggá tette. De a fehér telepesek is a fekete... több»