Az év legjobban várt horrorja: Itt a Nem magyar előzetese Jordan Peele-től

A Tűnj el! és a Mi után nyilvánvalóvá vált, hogy Jordan Peele napjaink egyik horror nagymestere, így szinte képtelenség volt kivárni, hogy végre kapjunk valami hírt a következő filmjéről. Aztán csak elkedztek szállingózni az egyre ígéretesebb hírek a Nemről, most pedig már tényeg a célegyenesbe fordult a film promóciós kampánya. Itt a film új, magyar szinkronos előzetese!

Amikor az idei Super Bowl-ra időzítve megérkezett a Nem előzetese, rögtön egyértelművé vált, hogy az év talán legjobban várt horrorfilmjével van dolgunk, amelyről mondani se kell, hogy Peele korábbi filmjeihez hasonlóan rendkívül hátborzongatónak ígérkezik. Az új magyar előzetes pedig csak még tovább csigázza az érdeklődésünket, mert Peele a szokásához híven szinte semmit nem árul el, ellenben zseniális módon tud hatást kelteni az atmoszférával, anélkül, hogy bármit is elspoilerezne a filmjéből.

A főbb szerepekben Steven Yeun és a Tűnj el! sztárja, Daniel Kaluuya, illetve Keke Palmer, Michael Wincott, Barbie Ferreira, Terry Notary és Brandon Perea lesznek láthatók. A Nem idén augusztusban érkezik a hazai mozikba.

60 Nem  (2022)

horror | misztikus | sci-fi

SkyShowtime (2023.04.19.)

Igencsak rövid időn belül kiderült, hogy Jordan Peele napjaink egyik rendezőzsenije, aki a Tűnj el! és a Mi című alkotásaival már bizonyította, hogy a horror műfaja tartogat... több»