Az HBO hozza el a filmtörténet legvéresebb filmjét?

Lee Cronin rendezésében érkezik az ötödik Evil Dead film, amely úgy tűnik, hogy véresebb lesz a franchise bármelyik korábban megjelent epizódjánál.

A produkció forgatása lezárult, Cornin pedig meg is osztott néhány emléket a Twitteren: “8 hónap, egy lezárás a Covid miatt, 6500 liter vér és több emlék annál, mint amennyit az agyam fel tud dolgozni. Köszönöm, Új-Zéland, kirobbanó volt. Ideje hazamenni és megszerkeszteni ezt a szörnyeteget.”

Az Evil Dead Rise két egymástól elidegenedett nővér története, akiknek újbóli találkozását húsevő démonok keserítik meg. Kettejük számára rövidesen a túlélés lesz a tét, miközben meg kell küzdeniük a legborzalmasabb rémálmokkal.

A tervek szerint Cornin rendezése a franchise eredeti trilógiájára építkezik majd, a későbbi folytatásokat pedig figyelmen kívül hagyja. A film főbb szerepeiben Alyssa Sutherland, Morgana Davies, Lily Sullivan, Gabrielle Echols és Nell Fisher lesznek láthatóak, az Evil Dead Rise a tervek szerint 2023-ban érkezik az HBO Max műsorkínálatában.