Ami sokáig sokaknak elképzelhetetlennek tűnt, amiről eddig csak pletykáltak, az mostanra hivatalossá vált. Miután Daniel Craig leköszön, mint James Bond, új 007-esnek kell átvennie a helyét. Az elmúlt időszakban nagyjából mindenkit szóba hoztak már James Bonddal, voltak köztük nagyon hihető és nagyon hihetetlen teóriák is. És végül utóbbiak közül jött be az egyik pletyka.

Mint kiderült, Daniel Craig után a következő 007-es ügynök nem James Bond lesz, hanem Nomi. Az a Nomi, aki már a 007 Nincs idő meghalniban is szerepelni fog, és akit Lashana Lynch alakít a filmben.

A színesbőrű színésznő neve már tavaly felröppent, mint lehetséges utód, de a hivatalos bejelentésre egészen mostanáig kellett várni. A Lashana Lynch már e pletykák felröppenésekor is rengeteg rasszista megjegyzést olvasott a közösségi médiában, de saját bevallása szerint amellett, hogy sajnálja az illetőket, nem érzi személyes támadásnak a dolgot. Mindig is úgy állt hozzá, hogyha egy másik színesbőrű színésznőre esett volna a választás, akkor is ugyanezek a reakciók lettek volna a világhálón.

Lashana Lynch azt is elárulta egy interjúban, hogy mi vitte rá, hogy elvállalja a szerepet. Elmondása szerint sokáig vacillált, kereste azt a momentumot Nomi karakterében, amit a sajátjának érezhet. Végül a filmben a feketék életének ábrázolása győzte meg, ez ugyanis minden filmjében nagyon fontos számára.

Nomi karaktere tehát már a 007 Nincs idő meghalniban szerepelni fog, sőt, már itt is ő lesz az új 007-es ügynök, miután Daniel Craig James Bondja leköszön. A váltás mindenképpen történelmi lesz, már csak az a kérdés, hogy a franchise jövőjére milyen hatással lesz.