Bár egyelőre még mindig várat magára a hivatalos bejelentés, ki is veszi át Daniel Craig után a stafétát James Bond szerepében, a franchise producereitől viszont már ismert, hogy az illetőt tizenkét évre szeretnék szerződtetni a produkcióhoz.

Ez pedig néhány esélyesnél jelent némi gondot. Barbara Broccoli elmondta, hogy a készítők a brit titkosszolgálat ügynökének "újragondolását" tervezi, ezért hatalmas "elkötelezettségre" van szükség annak részéről, akit kiválasztanak a szerepre.

Ez pedig erősen gyengítette az 50 éves Idris Elba esélyeit, akit mindeddig egy erős befutónak gondoltak. Broccoli elmondta, hogy tisztában vannak azzal, hogy bárkire is essen a választás, az valószínűleg alaposan el fog majd gondolkodni azon, hogy valóban ilyen hosszú időre szeretné magát lekötni.

“Imádjuk Idrist. A helyzet viszont az, hogy a döntés csupán néhány év múlva születik meg. És amikor Bondot választunk, az egy 10-12 éves elkötelezettséget jelent” - nyilatkozta Broccoli a Mirrornak.

“Nem csak arról van szó, hogy egy színészt castingolunk egy filmhez, hanem arról, hogy újra feltaláljuk magunkat” - mondta a producer, majd elárulta, hogy annak idején Craiget sem volt egyszerű rávenni, hogy ekkora időtávra szerződjön, noha a színész 30 éves volt akkoriban.

A szerepre olyan további nagy nevek is esélyesek, mint Tom Hardy, Henry Cavill és A Bridgerton család sztárja, Rege-Jean Page.  Barbara Broccoli korábban azt is megerősítette, hogy a következő ügynök újra férfi lesz, mivel találgatások merültek fel azzal kapcsolatban, hogy a jövőben női 007-es ügynök áll majd a filmszéria középpontjában.

A producer viszont azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy a franchise a továbbiakban sokkal hangsúlyosabb szerepet szán a női karaktereknek. 

Egyvalamiről viszont nem szabad megfeledkezni. Nemrégiben a James Bond könyvek szerzőjének, Ian Fleming rajongói oldala egy sejtelmes posztot tett közzé az Instagramon, amelyen október ötödikére, azaz a hivatalos James Bond napra utal, így könnyen lehet, hogy alig két hét múlva izgalmas bejelentésre számíthatnak a franchise rajongói.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»