Az elmúlt időszakban számos alkalommal számoltunk be arról, hogy szinte egy nagy várományos premierdátuma sincs biztonságban az idei évben, és bár nagyon lassan éledezni látszik a filmes szakma a hosszú kényszerszabadság után, továbbra sem zajlik épp zökkenőmentesen a mozik újranyitása.

Frissen érkezett a hír, hogy a Démonok között 3 - Az ördög kényszerített debütálása is várat majd magára. Nem kis láncreakciót indított el ugyanis az, hogy a legnagyobb produkciók, köztük a Tenet és a Mulan bemutatója is késik néhány hetet, így az őszre tervezett premierek is egyúttal tolódnak.

Nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy Démonok között haramadik része, amely szeptemberben jelent volna meg csupán a következő évben kerül a mozikba. Bárhogy is alakulnak a körülmények, mindenképp érdemes lesz várni a produkcióra, hiszen Patrick Wilson és Vera Farmiga párosa ezúttal még sötétebb és vérfagyasztóbb ügybe keveredik.

A Démonok között legújabb részét ezúttal is James Wan neve fémjelzi, aki a produceri munkálatokat látta el munkálatok során, Wan jelenléte a projektben.