2017.05.24   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Vanity Fair benézett a következő a Star Wars: Az utolsó Jedik kulisszái mögé, és ha már ott jártak, remek videót is készítettek a forgatásról.

Baromi hangulatos fotók és werfilm érkezett a Star Wars: Az utolsó jedikhez

Decemberben érkezik a mozikba a legújabb Star Wars-mozi, melyhez ütős képcsokor és egy werkfilm érkezett a Vanity Fair jóvoltából. Az képeket és a videót idelent tudjátok megnézni.

 A Rian Johnson (Looper - A jövő gyilkosa , Totál szívás) rendezésében készülő produkció a 2015-ös hetedik epizód után közvetlenül veszi fel a fonalat, bár a történetről egyelőre semmi nem szivárgott ki.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Mark HamillDaisy RidleyJohn BoyegaAdam DriverOscar IsaacLupita Nyong'oDomhnall GleesonAnthony DanielsGwendoline ChristieBenicio del ToroLaura Dern és Andy Serkis. A tragikus hirtelenséggel elhunyt Carrie Fisher és az általa alakította ikonikus hősnő, Leia karaktere a Lucasfilm közleménye szerint semmilyen formában (kizárták a CGI lehetőségét) nem tér vissza a vászonra.

Star Wars: Az utolsó jedik 2017. december 15-én érkezik a mozikba. 

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Star Wars: Az utolsó Jedikben a Skywalker saga folytatódik. Az ébredő Erő hősei a galaxis legendás alakjaival indulnak nagyívű kalandra, s közben nem csak az Erővel... több»