Bejöttek az HBO számításai? Kiderült, mennyien látták a Sárkányok háza évadzáróját

Lezárult az HBO Trónok harca előzménysorozatának, a Sárkányok háza első évada, az utolsó epizód pedig újabb nézettségi rekordot döntött.

Közel 9,3 millió néző tekintette meg a széria első évadának utolsó felvonását. Mindezt az HBO közölte a nyilvánossággal, nem mellékesen pedig ez volt az HBO legmagasabb nézettséget produkáló szezonfináléja az eredeti Trónok harca lezárása óta.

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Sárkányok háza világszerte lángra lobbant a Trónok harca rajongói körében, valamint az új nézők körében, akik most fedezik fel először Westeros világát. Gratulálunk George-nak, Ryannek, Miguelnek és a Sárkányok háza egész csapatának a hihetetlen első évadhoz” - mondta Casey Bloys, az HBO és az HBO Max vezérigazgatója.

A széria első epizódja  augusztus 21-én debütált, és 9,986 millió nézőt vonzott, ami az HBO történetének legnagyobb premierje. A teljes évad egyes epizódjai jelenleg átlagosan 29 millió nézőt vonzanak az Egyesült Államokban, amely lassan megközelíti a Trónok harca hetedik évadát amelynek epizódjaira átlagosan 32,8 millióan voltak kíváncsiak.

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A G.R.R. Martin világszerte óriási népszerűségnek örvendő regényeinek alapján készült széria, a Trónok harca előzménysorozata, mely 300 évvel az anyasorozat eseményei... több»