Bennfentes streaming tipp: 6 új sorozat és évad, amit nézned kéne ezen a héten (32. hét, 2023)

Ha azon tanakodsz, hogy az épp kipörgetett sorozatod után mivel folytasd, itt a segítség! A streaming korszakában az a jó, hogy sosem marad utánpótlás nélkül az ember, egyik sorozat után a másikra lehet ráfüggeni. Ezen a héten is érkezik több ígéretes újdonság és egy már befutott sorozat új évada is. Közülük mutatunk nektek hatot, amik szerintünk tökéletesek arra, hogy esténként elüsd velük az időt.

#6

70 Zombiverzum  (2023)

(1)

horror | vígjáték

Netflix

Szöul utcáit egy titokzatos járvány fertőzi meg, aminek következtében a holtak életre kelnek és az élőkre vadásznak. Vajon ki lesz elég rátermett ahhoz, hogy élve kijusson a... több»

Ilyen valóságshow is csak Dél-Koreában születhet! Egy csapat hírességet dobnak bele egy zombiapokalipszis kellős közepébe (amit profi imitátorokkal valósítanak meg). Maguknak kell gondoskodniuk a túlélésről, az élelemszerzésről és kijutásról, de akit megharapnak, az kiesett! Premier augusztus 8-án a Netflixen.
#5

dráma | krimi | vígjáték

Disney+

A 3. évad cselekménye a 2. évad befejezése alapján Charles, Oliver és Mabel nyomozása lesz Ben Glenroy meggyilkolásának ügyében. több»

Charles, Oliver és Mabel már azt hihette, hogy végre tényleg nyugalom költözik a házba, de a második évad végén újabb haláleset borzolja fel a kedélyeket. Így a podcast-nyomozás sem állhat meg, a szálak pedig még kuszábbak mint valaha. Évadpremier augusztus 8-án a Disney+-on.
#4

dokumentum | zenés

Netflix

A doku-sorozat újraértelmezi a hip-hop fékezhetetlen női előadóinak szerepét a forradalmi műfaj 50 éve alatt, és visszahelyezi őket a kánonba, ahová tartoznak: a középpontba,... több»

A doku-sorozat újraértelmezi a hip-hop fékezhetetlen női előadóinak szerepét a forradalmi műfaj 50 éve alatt, és visszahelyezi őket a kánonba, ahová tartoznak: a középpontba, az első naptól mostanáig. Premier augusztus 9-én a Netflixen.
#3

vígjáték

Apple TV+

A sorozat Nathan Pyle internetes képregénye alapján készült. több»

Nathan W. Pyle népszerű internetes képregényei elevenednek meg ebben a felnőtteknek szóló új animációs sorozatban. A létezés értelmét feszegető kérdéseket csomagol rajzfilmszerű komikumba a főszerepben kék kis humanoidokkal, akik a miénkhez fájdalmasan hasonlító világban élnek. Premier augusztus 9-én az AppleTV+-on.
#2

dráma | krimi

Netflix

A minisorozat az ópiumválság kialakulását és történetét meséli el. több»

Az amerikai ópiát-válság szülte ezt a történetet is. A minisorozat Richard Sacklert és a cége, a Purdue Pharma által kifejlesztett OxyContin kegyetlen történetét meséli el. Ez a szer Amerikában emberek ezreit tette függővé és okozta a halálukat. A sorozat a cég elleni nyomozást és a közegészségügy és marketing közötti határvonal elmosódását mutatja be. Premier augusztus 10-én a Netflixen.
#1

valóságshow

Netflix

A valóságshow több Down-szindrómás embert követ, akik a randizás megpróbáltatásai és győzelmei között navigálnak, megpróbálva megtalálni az igaz szerelmet. több»

Párkereső műsorból sok van, ám ezúttal még szívmelengetőbbek lesznek az egymásra találások. Ebben a valóságshow-ban ugyanis új-zélandi Down szindrómás embereknek segítenek családok, barátok és párkeresési tanácsadók, hogy rájuk találjon a szerelem. Premier augusztus 11-én a Netflixen.