Kevin Bacon csatlakozott a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley szereplőgárdájához, tudta meg a TheWrap.

A franchise sztárja, Eddie Murphy visszatér Taylor Paige és Joseph Gordon-Levitt mellett, akik szintén főszereplők az 1984-es klasszikus akcióvígjáték folytatásában, amely a detroiti zsarut, Axel Foley-t (Murphy) követi Los Angelesbe, ahol bajba kerül egy barátja halála ügyében nyomozva.

Múlt héten arról is beszámoltak, hogy a Beverly Hills-i zsaru négy eredeti szereplője - Judge Reinhold, Paul Reiser, John Ashton és Bronson Pinchot - is csatlakozik a stábhoz. Bacon szerepével kapcsolatos részleteket a cselekmény részleteivel együtt egyelőre titokban tartják.

Murphy mellett a producerek Jerry Bruckheimer és Chad Oman.

Bacon legutóbb Julia Roberts Leave The World Behind című filmjében szerepelt a Netflix számára. Tavaly Bacon az Amanda Seyfried mellett a You Should Have Left című thrillerben játszott. Bacon idén a Spotify és a Funny or Die segítségével a podcastok világába is belevágott, és megjelentette a "The Last Degree of Kevin Bacon" című, forgatókönyvre épülő vígjáték-podcastsorozatot, amelyben Kevin saját magát szatirizálta. Bacon jelenleg a Showtime sikersorozatában, a Város a hegyenben látható Aldis Hodge oldalán, amelynek nemrég fejeződött be a második évada, és megújították a harmadik évadra, amelynek premierje idén lesz. A sorozat főszereplése mellett Bacon executive producerként is tevékenykedik, és ő rendezte a második évad első epizódját is. A közeljövőben Kevin Travis Fimmel és Colson Baker oldalán fog szerepelni a One Way című akcióthrillerben, valamint a Legendary által rebootolt A Toxikus Bosszúálló című filmben.