Botrány a Twitteren a Marvel sztárjának vakcinával kapcsolatos megjegyzése miatt

Lassan talán kezd derengeni a fény az COVID-alagút végén, mivel egyre több gyógyszergyártó jelenti be, hogy komoly eredményeket értek el a vírus elleni vakcina fejlesztése terén. Nagy-Britanniában például a következő hetekben megkezdődhetnek a tömeges oltások. De nem mindenki osztja az optimista véleményt, miszerint ezzel lassan véget érhet az egész világot térdre kényszerítő pandémia. Többek közt a Marvel sztárja, Letitia Wright is a kétkedők közé tartozik.

És a jelek szerint ezzel eléggé magára is haragította a rajongóit a közösségi médiában. Történt ugyanis, hogy a színésznő, akit többek közt a Fekete Párducban, a Ready Player One-ban és legutóbb a Kis fejsze sorozatban is láthattunk, megosztott a Twitteren egy videót. Ebben a videóban a bevallottan semmilyen orvosi vagy virológusi ismerettel nem rendelkező Tomi Arayomi (író és lelki pásztor) a vakcinák hatékonyságával szembeni kételyeinek ad hangot bő egy órában.

Ezt a videót osztotta meg Letitia Wright is, amivel azonnal seregnyi támadó hozzászólást kapott a rajongóktól, akik közül rengetegen ki is követték a színésznőt a közösségi médiában. Az pedig csak olaj volt a tűzre, hogy Letitia Wright először még megvédte magát és a véleményét a támadókkal szemben. Egy később törölt Twitter-bejegyzésben arról írt, hogy amint valakinek nem egyezik a véleménye a tömegekével és inkább kérdéseket tesz fel, mindjárt hátat is fordítanak neki.

A dolog végül odáig fajult, hogy Letitia Wright drasztikus lépésre szánta el magát: törölte a profilját mind a Twitterről, mind pedig az Instagramról. Hogy mi lesz innen a folytatás, azt egyelőre nem lehet tudni.