Bradley Cooper nem szűkölködik – és még ennél is gazdagabb lehet

Bár Bradley Cooper nemrég panaszkodott egy kicsit, hogy milyen rosszul élte meg, amikor nem jelölték a legjobb rendezé Oscar-díjára idén a Csillag születikért, azért olyan nagyon nincs oka panaszra.

A hírek szerint a színész vagyona jelenleg 100 millió dollárra rúg – köszönhetően annak, hogy az utóbbi években igen jól válogatott a szerepek és az alapanyagok között, és olyan sikerfilmekben szerepelt, mint a A galaxis őrzői - vagyis bekerült a Marvel filmes univerzumába -, az Amerikai mesterlövész, az Amerikai botrány, és a Másnaposok-sorozat.

Nem mellesleg a Csillag születiket nem csak rendezte és szerepelt benne, hanem a produceri teendőkből is kivette a részét, így a már most is igen sikeres film bevételeinek egy nagy része is hozzá vándorol majd.

De már a Lady Gagával közös alkotása előtt is igen szép summákat rakott zsebre egy-egy szerepért: ő az elmúlt évek egyik legjobban fizetett színésze, aki már évek óta szerepel a Forbes legtöbbet kereső színészeinek listáján. A két legerősebb éve 2014 és 2015 volt.

2017-ben tartott egy kis szünetet, amikor megszületett a lánya, ám ettől még nem szegényedett el – és mivel nemrég rendezőként is letette a névjegyét Hollywoodban, elképzelhető, hogy a vagyona tovább gyarapszik majd.