Hét kategóriában jelölték Oscar-díjra Bradley Cooper (galériánkban) Maestro című rendezését, amelyben egyúttal a főszerepet is ő játssza. A színész azonban elmondta, hogy semmi sem fontosabb számára az életben, mint az apaság.

Cooper a Dax Shepard Armchair Expert podcast vendégeként beszélt arról, hogy 6 éves Leával való kapcsolata az egyik legfontosabb dolog a világon a számára. “Hogy milyen szülőnek lenni? Őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy életben lennék, ha nem lennék apa” - jegyezte meg a színész.

“Mi történt volna?” - kérdezett vissza Shepard.

“Fogalmas sincs, semmiben sem vagyok biztos” - felelte Cooper a beszélgetésben.

“Sokat gondolkodom azon, hogy a lányommal való kapcsolatom hogyan befolyásolja a fejlődését és azt az utat, amin végig fog menni. Márciusban lesz 7 éves. Az én kapcsolatom az apámmal más volt, nem töltöttem vele sok időt. Azt hiszem, már most több órát töltöttem a lányommal, mint apámmal egész életében. Ez már önmagában is őrület számomra” - tette hozzá a színész, majd azt is elmondta, hogy egyszerűen imádja azokat a pillanatokat, amikor beszélgethet a lányával.

“Fantasztikus képessége van, hogy 6 évesen már képes megfogalmazni az érzéseit. Az édesanyja és én sírtunk ezen az emberi lényen, akit felnevelünk, aki képes artikulálni a saját hangján” - mondta Cooper.

Tavaly a Netflixen debütált Bradley Cooper filmje, a Maestro, amely jelenleg is elérhető a platform műsorkínálatában.

64 Maestro  (2023)

dráma | életrajzi | romantikus | zenés

Leonard és Felicia bonyolult szerelmi története, attól kezdve, hogy 1946-ban egy partin megismerkedtek, két eljegyzésen, 25 évig tartó házasságon és három gyermeken keresztül. több»