BRÉKING: Horror lesz a következő X-Men film!

Az X-Men franchise radikálisan új irányt vesz.

A 20th Century Fox már javában dolgozik az X-Men-széria következő, The New Mutants című részén, melynek rendezői székét a Csillagainkban a hiba direktora, Josh Boone foglalhatja el. Eddig nem sok információ állt rendelkezésre a produkcióról, azonban Boone az Entertainment Weekly-nek adott friss interjújában meglepő részleteket osztott meg.

"Egy teljes értékű horrorfilmet készítünk az X-Men univerzumában. Nincsenek jelmezek. Nincsenek szupergonoszok. Valami nagyon, nagyon másban gondolkodunk" - árulta el.

A produkcióhoz közeli forrásból származó információ szerint a történet főszereplői tinédzser mutánsok lesznek, akik kezdik felfedezni szuperképességeiket, ez azonban nem csak rájuk, hanem az egész világra hatalmas veszélyt jelent.

Ezek alapján a 20th Century Fox tovább fogja folytatni a Deadpoollal és a Logan - Farkassal megkezdett utat, ami kifejezetten izgalmasnak hangzik.

A The New Mutants forgatókönyvét Boone és gyerekkori barátja, a producer Knate Lee írja.

"A FOX a X-Men spinoffokat a korábbi filmekhez képest a lehető legradikálisabban eltérő módon szeretné megvalósítani" - mondta el a rendező.

A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Maisie Williams (Trónok harca), Anya Taylor-Joy (Széttörve), Henry Zaga és Rosario Dawson.

Az X-Men: The New Mutants 2018. április 18-án debütál a mozikban.