A napokban számoltunk be róla, hogy  Mel Gibson is csatlakozott a The Continental című sorozat stábjához, amely a nagysikerű John Wick franchise spin-off sorozata lesz majd, a széria színészgárdája pedig további nevekkel bővült.

Bár egyelőre nem ismert a The Continental szinposzisa, annyi bizonyos azonban, hogy a cselekmény a legendás hotel múltját tárja majd fel, illetve megismerhetjük a korábban Ian McShane által alakított Winston múltját.

A stábhoz frissen csatlakozott A légikísérő és a Keresés sztárja, Colin Woodell is, akivel kapcsolatban máris kiderült, hogy a sorozatban ő veszi majd át a McShane-től a stafétát. A fiatal Winstonnak alighanem komoly kihívásokkal kell majd szembenéznie, ha csakugyan olyan kemény kézzel szeretné irányítani a Continental hotelt.

Bővrbb információ The Continental sorozattal kapcsolatban egyelőre nem látott napvilágot, a fedélzeten mindenesetre ott van Ben Robson, Kate Nhung, Mishel Prada, Hubert Point-Du Jour és Jessica Allain. A sorozat a tervek szerint 2022-ben debütál, a közeljövőben azonban várhatóan további izgalmas információkkal szolgálhatunk az előkészületekkel kapcsolatban.

John Wick: 4. felvonás egyébként jelenleg gőzerővel forog Párizsban, amely várhatóan 2022. májusában érkezik a mozikba.