Adam Sandler (legutóbbi filmjei a galériánkban) fergeteges beszédet mondott, amelyet állítólag a lányai írtak, miközben átvette a 2022-es Gotham Awards díjátadón a neki ítélt G.O.A.T. achievement Tribute Awardot.

A színész a feleségével, Jackie-vel együtt vett részt az évente megrendezett eseményen hétfő este a New York-i Cipriani Wall Streeten. A díjat a Csiszolatlan gyémánt rendezői, Benny és Josh Safdie adták át.

Adam Sandler a beszéde elején azzal viccelődött, hogy lányai, Sunny és Sadie megkérdezték, készült-e beszéddel, és amikor azt válaszolta, hogy nem, akkor ők "írtak" neki egyet.

"Kedves jól öltözött méltóságok, magasan képzett hipszterek és a The Gotham Awards különböző plusz egyénei, köszönjük, hogy apukánknak, Adam Sandler úrnak adják ezt a rangos életműdíjat (...)" - kezdte a beszédet.

Majd így folytatta: "Sokat jelent neki, látva, hogy a trófeapolcán lévő díjak többsége popcornos vödör, léghajó vagy hamis mini-Oscar formájú, 'Az év apja' feliratú, amelyeket sajnos ő maga vásárolt, miközben önsajnálatában a Times Square boltjaiban bolyongott".

"Amikor apu legutóbb rajtakapott minket, hogy a Apádra ütök-trilógián kuncogunk, azonnal berontott az általa sikítószobának nevezett szobába, amit mi csak zuhanyzónak hívunk, és azt a mondatot harsogta: 'Csak a Homokember nevetteti meg az embereket. B*sszza meg az összes többi komikus" - viccelődött.