Chris Hemsworth dublőre sem tudja tartani a lépést a sztár fizikumával (fotó)

Lehet, hogy a Bosszúállók: Végjáték szerepére való felkészülés sétagalopp lehetett Chris Hemsworth számára, a Szerelem és mennydörgés esetében azonban teljesen más a helyzet.

Hemsworth még a The Hulkster főszerepére gyúrta ki magát az elmúlt időszakban, hiszen a filmben nem mást, mint Hulk Hogant alakítja. A színész fizikumával azonban úgy tűnik képtelenség lépést tartani, legalábbis dublőre bevallása szerint.

Bobby Holland Hanton számos alkalommal dolgozott együtt a színésszel, köztük a Thor: Sötét világ, a Ragnarök, a Bosszúállók, A Vadász és a Jégkirálynő és Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül című produkciókon. Hanton bevallása szerint viszont egyik projekt esetében sem volt olyan nehéz helyzetben, mint most.

A filmes szakember szerint ugyanis egyszerűen képtelenség lépést tartani Hemsworth fizikumával minderről pedig egy képet is posztolt, amelyen a színész egy hatalmas méretű gumiabroncsot borít fel éppen.

“Ő a legnagyobb Thor, akit valaha láttam” - jegyzi meg Hanton. A Szerelem és mennydörgés munkálatai gőzerővel zajlanak Ausztráliában, a premierre a tervek szerint 2022. Májusában kerülhet sor.