Nemrégiben számoltunk be arról, hogy hamarosan megkezdődnek a Thor: Szerelem és mennydörgés munkálatai, a film címszerepét alakító Chris Hemsworth pedig ennél jobban már nem is lehetne felkészültebb a munkára.

Egyúttal viszont az is biztosra vehető most már, hogy a rajongók végleg búcsút inthetnek a Végjátékbban látott kövér Thronak. A színész nem mellesleg a Hulk Hogan életrajzi film, a The Hulkster főszerepére gyúrta ki magát, a megújult külsőt pedig a Thor negyedik részében is megcsodálhatjuk majd.

Hemsworth a napokban posztolt egy családi fotót az Instagramon, a munkálatok megkezdése előtt úgy tűnik még lazítani szeretett volna a színész. Ahogy írja: “Egy remek hely arra, hogy elvonuljunk pár napra.”

A Thor 4 forgatása Ausztráliában zajlik majd, ahová a napokban érkezett meg Matt Damon is családjával, rájuk azonban 14 napos karantén vár a koronavírus-járvány megfékezésére hozott intézkedések keretében.

A Szerelem és mennydörgést ezúttal is Taika Waititi rendezi majd, Hemsworth mellett pedig  Christian Bale, Natalie Portman, Chris Pratt, Tessa Thompson és Jaimie Alexander lesznek láthatóak a főbb szerepekben. A premierre azonban egyelőre várnunk kell, hiszen a tervek szerint a Thor 4 a következő év februárjában kerül a mozikba.