Chris Hemsworth üdvözölte Deadpoolt a Marvelnél

A napokban adtunk hírt arról, hogy a Disney felvásárolta a Fox stúdiót, ezzel pedig számos Marvel karakter megfilmesítési jogát, köztük a Deadpoolét is.

Arra azonban, hogy Deadpool együtt zúzhasson Marvel Kapitánnyal vagy épp a Fekete Párduccal még jó ideig, minden valószínűség szerint legalább 2021-ig kell várniuk a nézőknek. Egyelőre kérdéses ugyanis, hogy Kevin Feige vezette Marvel stúdió miként is integrálja majd a az X-Men - A kívülállók világának keményebb és kissé alpáribb világát a filmes univerzumába.

Arra azonban nem kellett sokáig várni, hogy a nézők kedvenc karaktereit megformáló színészek is megnyilvánuljanak az ügyben. A legutóbb épp Thort alakító Chris Hemsworth tett közzé egy fotót egyik közösségi oldalán.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Our love child #thor #deadpool @vancityreynolds

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés,

Márc 21., 2019, időpont: 4:21 (PDT időzóna szerint)

A Hemsworth és Deadpoolt alakító Ryan Reynolds a való életben is jó barátok, így nagy valószínűséggel nem lesznek gondok, ha egyszer csakugyan egy közös munkára kerül majd sor. Minden esetre addig is Thort az idén, április 25-én mozikba kerülő Bosszúállók: Végjátékban láthatják majd újra a nézők.