A Titkos invázió a Marvel Studios várva várt kémthriller-sorozata június 21-én debütál a Disney+-on, befutottatak az első kritikák. 

A sorozat középpontjában a Samuel L. Jacksonáltal alakított Nick Fury áll, aki felfedezi, hogy az alakváltó Skrullok titkos inváziót akarnak végrehajtani a Földön. Fury csapatot toboroz, hogy megállítsák a közelgő inváziót és megmentsék az emberiséget. 

A sorozat hat epizódból áll, Jackson mellett a további a főbb szerepeket Emilia Clarke, Martin Freeman, Don Cheadle, Cobie Smulders, Olivia Colman és Ben Mendelsohn alakítják.

Az amerikai kritikusok már látták az első két epizódot, és megosztották véleményüket. A sorozatot dicsérték Samuel L. Jackson kivételes alakításáért Nick Fury szerepében, sőt, egyesek szerint a Titkos invázió fordulópontot jelenthet a Marvel Moziverzum (MCU) számára, mivel egy jól kidolgozott, érett hangvételű és tartalmas történettel rendelkező thrillert kínál. Mások azonban a humor és a szuperhősködés hiányát fájlalják, túl komolynak tartva a szériát. 

“Egy felhígított, tévére készült kémthriller, amelyből hiányzik a kémkedés és az izgalom. Csalódás” - írta Evan Dossey a Midwest Film Journaltól, míg Josh Wilding, a ComicBookMovie.com munkatársa így fogalmazott: “A képregényekhez hasonlóan nagy meglepetésekkel és olyan hangvétellel, mintha Nick Fury Loganje lenne, a Titkos invázió nem csak hogy felülmúlja a várakozásokat, de még a világodat is felrázza.”

Úgy tűnik, ez tipikusan az a sorozat, amiről mindenkinek lesz a véleménye, így a legjobb, ha a saját szemünkkel nézzük meg, aztán ki-ki állást foglalhat.

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

A sorozatban újra találkozhatunk Nick Furyval és a skrull Talosszal, amint szembenéznek egy titkos megszállással. A skrullok egy különleges és ambíciózus tervet eszelnek ki,... több»