December a Netflixen: Ezt a 7 új filmet és sorozatot vétek lenne kihagyni az év utolsó hónapjában

Az év utolsó hónapja méltó befejezése lesz filmes szempontból a 2023-as évnek.

Visszatérnek régi nagy sikerek, rég várt - remeknek ígérkező - alkottások jönnek nagyszerű rendezőktől és a sorozatok terén sem lesz okunk panaszra továbbra sem!

#7

dráma | fantasy | horror

Netflix

Egy olyan világban, ahol a vágy szörnyeket szül, a sorozat második évadában a Green Home túlélőit és Hyun-sut követhetjük nyomon, akik új helyeken küzdenek a túlélésért,... több»

MIKOR? Dec.1. - Miután az első K-kreatúra-sorozatként végigsöpört a világon, a Sweet Home december 1-jén visszatér a második évaddal. Egy olyan világban, ahol a vágy szörnyűvé válik, a Sweet Home 2. évada a Green Home túlélőit és Hyun-su-t követi, akik új helyeken küzdenek a túlélésért, miközben más lények és rejtélyes jelenségek jelennek meg.
#6

60 Távol a világtól  (2023)

(35) (3)

dráma

Netflix

Egy család kirándulása egy luxusházba baljós fordulatot vesz, amikor egy kibertámadás kiiktatja az eszközeiket, és két idegen jelenik meg az ajtóban, akik egy közelgő... több»

MIKOR? Dec.8. - A díjnyertes író és rendező Esmail (Mr. Robot) apokaliptikus thrillerében Amanda (az Oscar-díjas Roberts) és férje, Clay (az Oscar-díjra jelölt Hawke) egy luxusotthont bérelnek ki a hétvégére a gyerekeikkel, Archie-val (Charlie Evans) és Rose-zal (Farrah Mackenzie). Nyaralásuk hamarosan felborul, amikor két idegen - G.H. (Oscar-díjas Mahershala Ali) és lánya, Ruth (Myha'la Herrold) - érkezik az éjszaka, akik egy titokzatos kibertámadás hírét viszik, és menedéket keresnek a házban, amelyet az övéknek mondanak. A két család egy fenyegető katasztrófával számol, amely percről percre rémisztőbbé válik, és mindenkit arra kényszerít, hogy megbékéljen a saját helyével egy összeomló világban. A film Alam National Book Award-díjra jelölt regénye alapján készült.
#5

animáció | családi | kaland | vígjáték

Netflix

Miután Ginger sikeresen megszökött Tweedy farmjáról, végre megtalálta álmát – egy békés szigeti menedékhelyet az egész csapat számára, távol az emberi világ... több»

MIKOR? Dec.15. - A Csibefutam 2000-ben minden idők legnagyobb bevételt hozó stop-motion animációs filmjeként írta be magát a történelembe, és a mai napig nem sikerült felülmúlni. A folytatásban az eredeti szereplőgárda - a következő generációval együtt, amelyet a The Last of Us sztárja, Bella Ramsey képvisel - újra találkozik majd, amint egy teljesen új fenyegetéssel néznek szembe, amely az újonnan megtalált békéjüket fenyegeti... A többszörös Oscar- és BAFTA-díjas Aardman (Creature Comforts, Wallace & Gromit és Shaun, a bárány), valamint az Oscar®- és BAFTA-jelölt rendező, Sam Fell. Miután Ginger halálmegvető bátorságot igénylő szökést hajtott végre Tweedy farmjáról, végre megtalálta álmát - egy békés szigetet, ahol az egész nyájnak menedéket talál, távol az emberek világának veszélyeitől. Amikor ő és Rocky kikeltetnek egy Molly nevű kislányt, Ginger boldogsága végre teljesnek tűnik. De a szárazföldön az egész csirkefaj új és szörnyű fenyegetéssel néz szembe.
#4

64 Maestro  (2023)

(6) (2)

dráma | életrajzi | romantikus | zenés

Netflix

Leonard és Felicia bonyolult szerelmi története, attól kezdve, hogy 1946-ban egy partin megismerkedtek, két eljegyzésen, 25 évig tartó házasságon és három gyermeken keresztül. több»

MIKOR? Dec.20. - A fények lekapcsolódnak, a zenekar hangol - mindjárt itt az ideje, hogy a Maestro színpadra lépjen. A Maestro rendezője Bradley Cooper, aki a forgatókönyvet Josh Singerrel közösen írta. Cooper a kulturális ikont, Leonard Bernsteint alakítja; a film Bernstein és Felicia Bernstein (Carey Mulligan) színésznő kapcsolatára összpontosít. A Maestro egy félelmet nem ismerő szerelmi történet, amely Leonard Bernstein és Felicia Montealegre Cohn Bernstein életre szóló szerelménk krónikája. Az élethez és a művészethez írt szerelmes levél, a középpontjában a család és a szerelem érzelmileg epikus ábrázolásával. "Azt hiszem, az emberek látni fogják a házasság összetettségét és azt, hogy a szerelem milyen sokféle formát ölthet" - mondta Singer, a társszerző. - "Azt hiszem, ez mindkettő erőteljes téma."
#3

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Netflix

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»

MIKOR? Dec. 22. - Miután lezuhan az univerzum legtávolabbi pontjain lévő holdon, Kora (Sofia Boutella), a rejtélyes múltú idegen egy békés földművesekből álló településen kezd új életet. Hamarosan azonban ő lesz az egyetlen reményük a túlélésre, amikor a zsarnoki Balisarius régens (Fra Fee) és kegyetlen küldötte, Noble admirális (Ed Skrein) felfedezik, hogy a farmerek akaratlanul eladták terményeiket a Bloodaxoknak (Cleopatra Coleman és Ray Fisher) - az Anyavilág által üldözött lázadók egy ádáz csoportjának vezetőinek. Azzal a feladattal, hogy olyan harcosokat találjanak, akik életüket kockáztatva megvédik Veldt népét, Kora és Gunnar (Michiel Huisman), a háború valóságában naiv, gyengédszívű farmer, különböző világokba utaznak a Bloodaxok keresésére, és útközben összegyűjtik a harcosok kis csapatát, akiknek közös a megváltás iránti igényük: Kai (Charlie Hunnam), a pilóta és zsoldos; Titus tábornok (Djimon Hounsou), a legendás parancsnok; Nemesis (Doona Bae), a mesteri kardforgató; Tarak (Staz Nair), a királyi múlttal rendelkező fogoly; és Milius (E. Duffy), az ellenállás harcosa. Visszatérve Veldtre, Jimmy (Anthony Hopkins hangja), egy ősi, gépesített védelmező, új céllal ébred fel. Az újonnan alakult forradalmár csapatnak azonban meg kell tanulniuk bízni egymásban és egységesen harcolni, mielőtt az Anyavilág seregei eljönnek, hogy mindannyiukat elpusztítsák.
#2

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Megismerhetjük Haru, a Pokémon Resort alkalmazottjának történetét, és a Pokémonokkal és azok tulajdonosaival való kapcsolatait, akik vendégként látogatják meg munkahelyét. több»

MIKOR? Dec.28. - A Pokémon Concierge az első közös produkció a The Pokémon Company-val, és egy ambiciózus stop-motion projekt, amelyet a kritikusok által elismert törpe stúdió készít. A Pokémonok világát kibővítve a történet Harut, a 'Pokémon Resort' portását követi, és a Pokémonokkal és a vendégként idelátogató gazdáikkal való interakcióit mutatja be. A rendező Iku Ogawa lesz, a karakterdesingért Tadahiro Uesugi felel.
#1

akció | dráma | krimi

Netflix

Visszatérve A nagy pénzrablás eseményei előtti aranykorba, Berlin és egy mesteri banda összegyűlik Párizsban, hogy megtervezzék minden idők egyik legambiciózusabb rablását. több»

MIKOR? Dec.29. - A Pénzrablás (La Casa de Papel) bandája végre véghezvitte a rablást, de ez még nem jelenti azt, hogy a történet itt véget ért. A legújabb sorozat - amelyet a Money Heist alkotója, Álex Pina és Sky Rojo munkatársa, Esther Martínez Lobato készített - középpontjában Berlin (Pedro Alonso) karaktere áll, még jóval azelőtt, hogy megtudja halálos diagnózisát, és túszul ejti a spanyol királyi pénzverdét. A BERLIN című spin-off a címszereplő aranykorát követi nyomon, amint az egyik legkülönlegesebb rablását kísérli meg. "Ez egy utazás a karakter aranykorában, amikor őrülten szerelmes és őrülten rabol Európa-szerte" - mondja Pina. Lényegében egy sorozatról van szó, amely tele van fehérgalléros bűntényekkel, feszültséggel, utazással, romantikával és - ami a legérdekesebb - humorral. Berlin szerint csak két dolog van, ami egy rossz napot nagyszerűvé változtathat: a szerelem és egy milliós fizetés. Ezért készül eddigi egyik legextrémebb rablására - 44 millió dollár értékű ékszer eltüntetésére. De előbb néhány ügyes bűnöző segítségét kell igénybe vennie: Keila, a kiberbiztonsági lángelme; Damián, egy akadémikus és Berlin közeli barátja; Cameron, Roi, egy lakatos és Berlin hűséges segítője; és Bruce, aki folyékonyan beszél a kütyük és a fegyverek nyelvén.