DiCaprio és Jennifer Lawrence a Netflixen: Magyar feliratos előzetest kapott a Ne nézz fel!

A Ne nézz fel! szeptemberi kiszivárgott angol nyelvű előzetese után nem sokkal megérkezett a hivatalos és a magyar feliratos nyelvű trailer, most pedig itt a végleges, teljes változat. Most már csak győzzük kivárni a decemberi premiert.

December 24-én debütál a Netflixen a Ne nézz fel! című sötét humorú vígjáték, melynek története két semmibe vett csillagászról szól, akik megpróbálják figyelmeztetni a világot egy üstökös érkezésére, mely az egész civilizációra pusztulást hozhat. A két csillagászt pedig nem mások alakítják, mint az Oscar-díjas A-listás világsztárok, Jennifer Lawrence és Leonardo DiCaprio.

De ez még távolról sem a teljes szereplőgárdja, ugyanis Adam McKay (A nagy dobás) új filmjének főszerepeiben feltűnik továbbá Meryl StreepCate Blanchett, Jonah Hill, Matthew Perry és Timothee Chalamet is. A forgatókönyvet Adam McKay és David Sirota írta.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

vígjáték

Két csillagász története, akiknek óriási médiaturnén kell részt venniük, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közeledő üstökösre, amely elpusztíthatja a Földet.   több»