2019.04.24   szerző: csd   hozzászólások: 0

Még idén nyáron megérkezik a hazai mozikba Quentin Tarantino legújabb filmje, a Volt egyszer egy HollywoodBrad Pitt és Leonardo DiCaprio első közös szereplésével.

DiCaprio főszereplésével jön Guillermo Del Toro új filmje?

Úgy tűnik azonban, hogy DiCaprio távolról sem tervez egy kicsit is pihenni, hiszen frissen érkezett a hír, hogy szerepet kaphat az Oscar-díjas rendező, Guillermo del Toro legújabb filmjében, a Nightmare Alley-ben.

Del Toro korábban a A víz érintése című produkcióval aratott osztatlan sikert mind a nézők, mind pedig a kritikusok körében. Legújabb készülő filmje pedig várhatóan az 1947-es A sarlatán remake-je lesz.

Bár egyelőre nincsenek további megerősített információk a film munkálataival kapcsolatban, annyi bizonyos, hogy a rendező Kim Morgan-nel közösen már dolgozik a forgatókönyvön. A forgatások várhatóan pedig már idén ősszel megkezdődhetnek, így Del Toro legújabb filmje akár már 2020-ban a mozikba kerülhet.

66 A víz érintése  (2017)

dráma | fantasy | horror | kaland | romantikus | thriller

Egy nem mindennapi tündérmese a hidegháború idejéből. Elisa takarítónőként dolgozik egy kormányzati intézményben, amely rendkívül szigorúan őrzött. A nő élete magányosan... több»