Tavalyelőtt karácsonykor érkezett a Netflixre a Ne nézz fel!, amely a parádés szereposztás mellett tartogatott néhány további meglepetést is.

Leonardo DiCaprio (galériánkban), Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Jonah Hill és Timothee Chalamet főszereplésével a Ne nézz fel! a tavalyi év talán egyik legüdítőbb vígjátéka volt, az pedig sem volt titok a filmmel kapcsolatban, hogy Meryl Streep karaktere egy ruha nélküli jelenetet is kapott a sztoriban.

Azt mindenképp fontos leszögezni, hogy Streep nem vetkőzött le a forgatáson, helyette testdublőr ugrott be a felvétel során. Nem csupán Streepnek voltak fenntartásai az elképzeléssel kapcsolatban, maga DiCaprio erősen tiltakozott az ellen, hogy a színésznő levetkőzzön a kamerák előtt.

Minderről maga a rendező, Adam McKay számolt be friss interjú során.

“Leo egyszerűen úgy tekint Merylre, mint egy ‘filmes királyi család’ fejére (...). Mindenesetre Leo számára ő egy különleges alakja a filmtörténelemnek” - jegyezte meg McKay.

Azt pedig már csak margóra mondjuk, hogy McKay azt is elárulta, hogy Jennifer Lawrence csakugyan elszívott egy füves cigarettát, hogy minél hitelesebben alakíthassa a szerepét.

vígjáték

Két csillagász története, akiknek óriási médiaturnén kell részt venniük, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közeledő üstökösre, amely elpusztíthatja a Földet.   több»