Disney+: A John Wick sztárjával jön A sógun, itt az új sorozat előzetese

Évek óta készül az FX várva várt sorozata a Hulu számára, de most már biztos: A sógun végre 2024 februárjában végre megérkezik. Ráadásul a Hulu és az FX nyilvánosságra hozta a sorozat első trailerét is.

A tíz epizódból álló limitált sorozat James Clavell 1975-ös, azonos című regénye alapján az 1600-as évek Japánjában játszódik

A sorozat főszereplői a japán sztár Hiroyuki Sanada ( aki ezúttal producerként is közreműködött a projektben), aki nemrég a Bullet Train/A gyilkos járatban vagy épp a John Wick: 4. felvonásban tűnt fel és egy egész, a hatvanas évekig visszanyúló japán filmes karrier révén vált ismertté (gyerekszínészként kezdte), valamint a feltörekvő brit színész, Cosmo Jarvis (Lady Macbeth) és Anna Sawai, akit nemrégiben a Monarch: A szörnyek hagyatéka és az elismert Pacsinkó Apple TV+ sorozatban láthattunk..

A történet hivatalos szinopszisa:

Az adaptációt Rachel Kondo és Justin Marks készítette. A 10 epizódos limitált sorozat az 1600-as évek Japánjában játszódik, egy az évszázadot meghatározó polgárháború hajnalán. Hiroyuki Sanada játssza Lord Yoshii Toranaga szerepét, aki az életéért küzd, mivel ellenségei a Régensek Tanácsában összefognak ellene. Amikor egy rejtélyes európai hajót találnak egy közeli halászfaluban, annak angol kapitánya, John Blackthorne (Cosmo Jarvis) olyan titkokat hoz magával, amelyek segíthetnek Toranagának a hatalom mérlegét billenteni, és Blackthorne saját ellenségeinek - a jezsuita papoknak és a portugál kereskedőknek - félelmetes befolyását megsemmisíteni.

Toranaga és Blackthorne sorsa elválaszthatatlanul összefonódik a tolmácsnővel, Toda Marikóval (Anna Sawai), egy titokzatos keresztény nemesasszonnyal, aki egy kegyvesztett család utolsó sarja. Miközben urát szolgálja ebben a feszült politikai helyzetben, Marikónak össze kell egyeztetnie Blackthorne iránti szerelmét, a hit iránti elkötelezettségét, amely megmentette őt, és a néhai apja iránti kötelességét.

A Shōgun premierje február 24-én lesz a Hulun, és mi már nagyon izgatottak vagyunk! Nézd meg az első trailert alább!

60 A sógun  (2024)

dráma | kaland | történelmi

A sógun James Clavell bestseller regényének eredeti adaptációja, melyet Rachel Kondo és Justin Marks készített. A 10 epizódos minisorozat az 1600-as évek Japánjában játszódik,... több»