Parádés rekordot döntött a The Last of Us, a népszerű videojáték HBO-s sorozatadaptációja.

2023.01.24   olvasottság: 34587x   szerző: hp  

A múlt heti premierjét követően arról szóltak a hírek, hogy a The Last of Us első része egy évtizede a második legnézettebb sorozatpremier volt, de az igazán nagy rekord csak a második héten következett.

Az első epizódról a másodikra 22%-kal (4,7 millióról 5,7 millióra, míg az első epizód már közel 18 milliós megtekintésnél jár) nőtt a nézettség, ami a legnagyobb nézettségnövekedést eredményezte a 2. heti adatok tekintetében az HBO Original drámasorozatainak mezőnyében. Erre soha nem volt még példa a csatorna történetében. 

A sorozat sikere nem meglepő, hiszen egy olyan játékon alapul, amelyből több mint 10 millió példányt adtak el világszerte.

Nem mellesleg, ezzel a teljesítménnyel az Eufória és a Trónok harca - Sárkányok háza című sorozatának indítását is felülmúlta, amelyeknek már szintén volt egy-egy kialakult rajongótábora.

Ha kíváncsi vagy 10 részletere, amit jó eséllyel nem szúrtál ki az első részben, ebben a cikkünkben megtalálod őket.

akció | dráma | horror | kaland | thriller

Joel és Ellie, a járvány-pusztította, eltorzult világban csak egymásra számíthat. A duó kénytelen elviselni az új világ brutalitását; a kegyetlen gyilkosoktól hemzsegő,... több»