Jake Gyllenhaal játssza a UFC harcost, aki kidobóemberré válik Patrick Swayze Országúti diszkójának remake-jében.

Jake Gyllenhaal egy klasszikus Patrick Swayze-szerepbe bújik. A színész az Amazon Prime Video közelgő Országúti diszkó (Országúti diszkó) remake-jében fog szerepelni, amelyet Doug Liman (A holnap határaA Bourne-rejtély) rendező készít. A stáblistán szerepel még Billy Magnussen, Daniela Melchior, Gbemisola Ikumelo, Lukas Gage, Hannah Love Lanier, Travis Van Winkle, B.K. Cannon, Arturo Castro, Dominique Columbus, Beau Knapp és Bob Menery.

Az 1989-es eredeti film főszereplője a néhai Swayze volt, aki Daltont, egy keménykezű kidobót alakított, akinek az a feladata, hogy rendet tegyen egy zűrös bárban. A további szerepeket Kelly Lynch és Sam Elliott is alakították.

A sajtóközlemény szerint az újragondolt változatban Gyllenhaal egy korábbi UFC-bunyóst alakít, aki kidobóemberként vállal munkát egy durva és zűrös vendéglőben a Florida Keysben, de hamarosan rájön, hogy ebben a trópusi paradicsomban nem minden az, aminek látszik. A film forgatása még ebben a hónapban elkezdődik a Dominikai Köztársaságban.

Liman rendező a következőket nyilatkozta: "Nagyon örülök, hogy a magam módján alakíthatom az Országúti diszkó örökségét. És alig várom, hogy megmutassam a közönségnek, mit fogunk Jake-kel kezdeni ezzel az ikonikus szereppel."

Joel Silver producer hozzátette: "Az eredeti Országúti diszkó különleges helyet foglal el a szívemben, és nagyon izgatott vagyok, hogy ezt az újonnan elképzelt változatot világszerte elhozhatom a közönségnek. Doug és én már mindketten készítettünk néhány nagy, fergeteges akciófilmet, és készen állunk arra, hogy mindent beleadjunk ebbe a filmbe."

Jennifer Salke, az Amazon Studios vezetője elmondta:

"Nemcsak az eredeti rajongók felé kacsint, hanem egy nagy, szórakoztató, széles közönségnek szóló film is" - mondta Salke. "Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk Joellel, Douggal és ezzel a remek szereplőgárdával, élén Jake Gyllenhaallal, és hogy együtt újraalkotják a klasszikus MGM-filmet egy akciódús kalandfilmként a globális közönségünk számára."

A film egyelőre nem kapott premierdátumot. Az eredeti produkció előzetesét idelent nézheted meg.

akció | thriller

Dalton ugyan tanár, ám mégsem tanítással keresi a kenyerét, hanem zűrös, füstös szórakozóhelyeken. Ő a legjobb békéltető a környéken, aki tudja, hogyan állítsa meg... több»