Bodzsár Márk az Isteni műszak után ismét egy rendhagyó filmmel jelentkezik, megérkezett a Drakulics elvtárs első előetese!

Fekete humorú magyar vámpír vígjáték? Ilyet sem láttunk még, de épp ezt ígéri a Bodzsár Márk rendezésében készülő Drakulics elvtárs, mely a magyar színész szakma színe javát felvonultatja.

A történet szerint egy rejtélyes idegen érkezik Budapestre nyugatról. A kubai forradalomból a 70-es évek Magyarországába csöppenő Fábián Vérvörös Mustangjában hasítja a Kádár-kori főváros utcáit. A férfi azért tért vissza otthonába, hogy egy véradó mozgalmat indítson, de csakhamar világossá válik, hogy a dolog körül valami nagyon nincs rendben. Eközben a rezsim hű szolgái egyetlen, de nagyon világos céllal járnak a nyomában: hogy megszerezzék az örök életet.

A pazar szereplőgárda tagjai közt találjuk Nagy ErvinBalsai MónikaTrill ZsoltBorbély AlexandraThuróczy SzabolcsZnamenák István és Nagy Zsolt nevét, míg a forgatókönyvet a rendező, Bodzsár Márk írta.

A vígjátékok, vámpírfilmek és a kém/thriller elemeit ötvöző Drakulics elvtárs október 31-től látható a magyarországi mozikban. A film első előzetesét idelent nézhetitek meg.