Anya Taylor-Joy feltűnik a Dűne: Második részben! Ezt hogy nem tudtuk eddig? A meglepetésre a film londoni világpremierjének napján derült fény.

A színésznő csatlakozik az olyan új szereplők listájához, mint Austin Butler, Florence Pugh, Léa Seydoux és Christopher Walken. Azonban Taylor-Joy szerepét illetően továbbra is sűrű titok övezi a részleteket...

Taylor-Joy a Netflix A vezércsel című sorozatával lett visszavonhatatlanul ismert és igazán elismert és legutóbb például a Searchlight A menü című filmjében láthattuk őt, valamint Peach hercegnőt hangjaként találkozhattunk még vele a Super Mario Bros.: A filmben, amely a 2023-as év egyik nagy kasszasikere volt.

A színésznő közelgő projektjei között szerepel a Warner Bros Furiosa: Történet a Mad Maxből, amelyben a fiatal Imperator Furiosát alakítja majd George Miller május 24-én mozikba kerülő filmjében.

A Dűne: Második rész a második a Frank Herbert epikus sci-fi regénye alapján készült blockbusterek sorában, amelyet Denis Villeneuve rendezett a Warner Bros. és a Legendary Entertainment számára. Az első, 2021 őszén bemutatott film hat Oscar-díjat kapott, és világszerte több mint 402 millió dolláros bevételt hozott.

Az új film Paul Atreides (Timothée Chalamet) történetét veszi fel, aki egyesül Chanival (Zendaya) és a Fremenekkel, miközben bosszút áll a családját elpusztító összeesküvőkön. Villeneuve írta a forgatókönyvet és kivette részét a produceri munkákból is.

Bár a filmet eredetileg 2023. november 3-án akarták bemutatni, a tavalyi kettős sztrájk következtében a premier 2024 elejére tolódott. Már csak néhányat kell aludnunk és Magyarországon is láthatjuk a fenséges Shai-Hulud visszatérését!

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»