A tavalyi évben lehetett hallani arról, hogy Dwayne Johnson és Vin Diesel nem igazán jöttek ki jól egymással a Halálos iramban 8 forgatásán. Bár az ügy körüli felhajtás kissé elcsitult, a helyzet mostanáig mégsem rendeződött.

Egy korábbi interjúban Johnson elmondta, hogy volt néhány beszélgetésük a film munkálatai alatt, amely során azt a következtetést szűrte le, hogy teljesen más a filozófiájuk a filmkészítésről. Az ellentétek később azonban odáig fajultak, hogy az is kétségessé vált, hogy a két sztár hajlandó-e egyáltalán közösen kamera elé állni.

És bár Johnson a Halálos iramban 9 jelenleg is zajló munkálataiban nem is vesz részt, az idén mozikba került spin-off-ban, a Hobbs és Shawban Jason Statham mellett alakított egy hatalmasat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#HobbsAndShaw #FastAndFurious #UniverseExpansion @sevenbucksprod

therock (@therock) által megosztott bejegyzés, Szept 27., 2019, időpont: 10:40 (PDT időzóna szerint)

Mostanra azonban teljesen lecsillapodhattak a kedélyek, hiszen A Szikla egy instagram videóban köszönte meg a rajongóknak, hogy a Hobbs és Shaw bevétele elérte a 752 millió dolláros összbevételt, majd pedig Vin Dieselnek is megköszönte, hogy befogadta őt 10 évvel ezelőtt a franchise „családjába”.

Bár Diesel egyelőre nem reagált az üzenetre, alighanem mégis sokan reménykednek abban, hogy elfogadja Johnson békejobbját, így a színész akár a Halálos iramban kilencedik részében is felbukkanhat majd, amely várhatóan 2020. május 21-én kerül majd a mozikba.